slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg
slide4.jpg

ΔΩΡΕΑΝ Μελέτες

topbox1ΔΩΡΕΑΝ Μελέτη και κοστολόγηση στο χώρο σας. Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων με την άφιξή τους στο νέο σας χώρο.

Εγγύηση - Ασφάλεια

topbox2Εγγυούμαστε την ασφάλεια της περιουσία σας και την ταχύτατη εξυπηρετησή σας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Εμπιστοσύνη

topbox3Στην οικογενειακή επιχείρηση που αναλαμβάνει να καλύψει με επιτυχία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών, τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης σε μεταφορικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μετακόμισης και αποθήκευσης στην Κέρκυρα.!!!

Facebook

Συνδέσεις

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 7 επισκέπτες και κανένα μέλος

Προβολή ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ "ZAXOS" σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Καλώς ήλθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της "Ζάχος μεταφορική"!...

Στην οικογενειακή επιχειρήση που αναλαμβάνει να καλύψει με επιτυχία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης σε μεταφορικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μετακόμισης και αποθήκευσης στην Κερκυρα.

Η εταιρεία μας εξελίσσεται συνεχώς τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών στον χώρο της Μεταφοράς και Μετακόμισης με στόχο την κάλυψη των ειδικών αναγκών των πελατών μας! Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, δείτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας.


Εγγυούμαστε την ασφάλεια της περιουσία σας και την ταχύτατη εξυπηρετησή σας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Σας προκαλούμε να μας δοκιμάσετε για την πιο οργανωμένη μετακόμιση σας από και προς την Κερκυρα και να βεβαιωθείτε για την άψογη συνεργασία μας, γιατί για μας οι πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Διαθέτουμε...

  • Κλειστό φορτηγό για ασφαλείς μεταφορές με υδραυλικη πορτα.
  • Σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα .
  • Γερανοφορο οχημα ανοικτου τυπου για ανυψωτικες εργασιες
  • Πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μεταφορές και μετακομίσεις
  • Καλαθοφόρο όχημα για εργασίες εώς και 24 μέτρα ύψος.

* Για τις μικρές επιχειρήσεις και τους ιδιώτες

Μεταφορές Μετακομίσεις Ασφάλεια

Εξοικονομείστε χρήματα και χρόνο πετυχαίνοντας πάντα την καλύτερη συμφωνία για την μεταφορά των πραγμάτων σας. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε σε τηλεφωνικούς καταλόγους και να χάνετε πολύτιμο χρόνο προκειμένου να πάρετε προσφορές

Μαρτυρίες Πελατών

Αλεξανδρα Π.
Μετέφερα ολοκληρο το νοικοκυριό μου απο την Αθήνα στην Κέρκυρα με τη βοήθεια του κ. Ζάχου. Η ταχύτητα, η μεθοδικότητα, ο επαγγελματισμός και οι λογικές τιμές είναι εκείνα που τον χαρακτηρίζουν. Πολύ καλή συνεργασία.
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Χλωμοτιανά, 49080 - Κέρκυρα

Τηλέφωνο: 6944812977

Υπεύθυνος: Ζάχος Σπύρος