Προβολή ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ "ZAXOS" σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Άρθρα

Καλώς ήλθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της "Ζάχος μεταφορική"!...

Στην οικογενειακή επιχειρήση που αναλαμβάνει να καλύψει με επιτυχία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης σε μεταφορικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μετακόμισης και αποθήκευσης στην Κερκυρα.

Η εταιρεία μας εξελίσσεται συνεχώς τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών στον χώρο της Μεταφοράς και Μετακόμισης με στόχο την κάλυψη των ειδικών αναγκών των πελατών μας! Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, δείτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας.


Εγγυούμαστε την ασφάλεια της περιουσία σας και την ταχύτατη εξυπηρετησή σας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Σας προκαλούμε να μας δοκιμάσετε για την πιο οργανωμένη μετακόμιση σας από και προς την Κερκυρα και να βεβαιωθείτε για την άψογη συνεργασία μας, γιατί για μας οι πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Μεταφορές Μετακομίσεις Ασφάλεια

Εξοικονομείστε χρήματα και χρόνο πετυχαίνοντας πάντα την καλύτερη συμφωνία για την μεταφορά των πραγμάτων σας. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε σε τηλεφωνικούς καταλόγους και να χάνετε πολύτιμο χρόνο προκειμένου να πάρετε προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Χλωμοτιανά, 49080 - Κέρκυρα

Τηλέφωνο: 6944812977

Υπεύθυνος: Ζάχος Σπύρος